Ochelari de soare dama 2021. Cele mai ieftine modele de firma

Elegant, sportiv sau super trendy? Fiecare femeie este diferită, la fel și stilul ei. Ochelarii de soare pentru femei completează aspectul individual.

Protecție pentru ochi – dar vă rog cu stil! Ochelarii de soare sunt mult mai mult decât un accesoriu util: selectați cu grijă, pun fața purtătorului în centrul atenției și subliniază aspectul personal.

Femeile care au găsit odată ochelarii de soare perfecti le rămân de obicei fidele mulți ani – merită, de asemenea, să investești ceva mai mulți bani în ochelari de marcă de înaltă calitate.

Dar cum găsiți ochelarii de soare pentru femei potriviți între multitudinea de mărci, forme și modele de ochelari? Te vom ajuta în acest sens: cu sfaturi de stil valoroase, informații practice despre ochelarii de soare și cu o selecție largă de ochelari de soare la modă pentru femei, care răspund celor mai diverse nevoi. Descoperiți gama extinsă de ochelari de firma și reproiectați-vă aspectul de vară.

Pentru ca ochelarii de soare să-și servească scopul, ar trebui, desigur, să ofere în primul rând protecție UV eficientă.

Gradul de nuanță: Gradul de nuanță al lentilei de ochelari nu trebuie confundat cu protecția UV – nuanțarea întunecată face ca vizibilitatea în lumina soarelui să fie mai plăcută. Există cinci niveluri de nuanță, de la categoria 0 (până la 20% nuanță până la categoria 4 (92-97% nuanță).

Protecție UV: Protecția UV a ochelarilor de soare variază foarte mult – astfel încât ochelarii de soare foarte ieftini oferă uneori puțină sau deloc protecție UV. Unii producători respectă directiva UE privind protecția UV, dar eticheta „UV 400” este și mai semnificativă, ceea ce înseamnă că toate razele UV-A și UV-B nocive de până la 400 nm sunt filtrate de sticlă.

Lentile polarizate: Unii ochelari de soare vin cu lentile polarizate. Polarizarea crește contrastul, astfel încât vederea să fie mai bună chiar și cu lentile întunecate. Șoferii de mașini și sportivii se bazează în special pe lentile polarizate.

Lățime: Ochelarii trebuie să fie suficient de largi încât să protejeze complet ochii în timpul mișcării active. Femeile care poartă ochelarii de soare pentru sport ar trebui, de asemenea, să aleagă un model cu un cadru flexibil din plastic.

Modelele atemporale precum ochelarii wayfarer sau ochelarii cool aviator nu se demodează niciodată și au avantajul că pot fi combinati cu aproape orice stil vestimentar.

Ochelarii de soare sport cu lentile în oglindă și cadrul tipic din plastic ușor rotunjit arată foarte dinamic și s-au stabilit de mult timp ca un accesoriu de zi cu zi la modă.

Ochelarii de soare Cat Eye, cei supradimensionați în stilul anilor ’60, ramele viu colorate sau ochelarii cu nuanțe colorate sunt adevărate trenduri, dar nu se potrivesc cu fiecare ținută. Sunt perfecti ca o a doua pereche de ochelari atunci când doriți ceva puțin mai evident.

Fiecare dintre tipurile de bază de ochelari de soare este disponibilă în nenumărate forme și culori – și, desigur, există câteva modele în fiecare an cu care veți atrage atenția în mod deosebit. Acestea sunt în prezent cei mai tari ochelari de soare pentru femei:

Ochelarii de soare sunt ochelari de protecție cu lentile în diferite nuanțe care reduc transmisia luminii către ochii purtătorului. Scopul său principal este de a proteja ochii de efectele neplăcute sau nocive ale soarelui – așa-numita protecție UV.

Prin urmare, ochelarii de soare optimi blochează componenta radiației ultraviolete a soarelui și reduc incidența luminii împrăștiate datorită dimensiunii și formei lentilelor, precum și a cadrului optimizat.

În plus, ca accesorii vestimentare, ochelarii de soare îndeplinesc în același timp aspect de imagine și modă.

Așadar, atunci când cumpărați ochelari de soare, acordați atenție nu numai designului, ci și calității – ambele merg mână în mână.

Dacă alegeți, puteți obține și modele de designer foarte ieftine, selecția fiind pur și simplu imensă.

Există ceva pentru fiecare tip și pentru fiecare gust, printre diversele dimensiuni, culori, forme și variante de sticlă. Prin urmare, un stil care vi se potrivește ar trebui să fie întotdeauna combinat cu confortul la purtare; ochelarii ar trebui să fie întotdeauna cool și la modă.

Ochelarii de soare pentru femei sunt la fel de indispensabili ca înghețata de căpșuni cu cremă vara. Dar chiar și în zilele însorite de iarnă, ochelarii de soare adaugă acel ceva sigur ținutei tale. Acestea sunt sportive, elegante sau ciudate și sunt ultimul accesoriu pentru femei. Chiar și cu ochelarii de designer, veți găsi cu siguranță ceea ce căutați în magazinul nostru.

Ochelarii de soare nu trebuie doar să fie cool, casual sau elegant, ci trebuie să se potrivească și cu fața. Fețele unghiulare se armonizează bine cu ochelarii de soare subțiri sau sportivi, cu un cadru subțire.

Dacă aveți fața în formă de inimă, ar trebui să optați pentru ochelari de soare mai mici, cu lentile ovale sau dreptunghiulare.

În timp ce ochelarii de soare fără rame și formele unghiulare sunt mai potrivite pentru fețele rotunde, rame groase și ochelarii de soare mari XXL sunt potrivite pentru fețele alungite.

Vrei să te bucuri de soare, să-ți protejezi ochii și să arăți în continuare bine? Atunci ochelarii de soare de înaltă calitate sunt tocmai potriviti pentru dvs. Cu toate acestea, atunci când alegeți ochelarii de soare potriviți, pe lângă aspectul lor, ar trebui să acordați atenție și protecției UV.

Mizați-vă pe ochelari de soare exclusivi de designer în zilele fierbinți și însorite și un aspect elegant este garantat.

Pentru a vă putea bucura din plin de zile însorite și fără a fi orbiți de soare, toți ochelarii de soare de înaltă calitate sunt echipați cu o protecție ultravioletă excelentă și sunt testați CE. Așadar, poți fi sigur că ochii tăi sunt protejați în orice moment.

Ochelarii de soare sunt o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi: fac ca atmosfera plină de soare să fie mai plăcută și să protejeze împotriva razelor solare orbitoare în timpul condusului. Îți place să mergi la munte pentru sporturile de iarnă? Ochelarii de schi te protejează de radiațiile ultraridicate generate de zăpada albă orbitoare.

Știm cu toții cât de periculos este să-ți expui ochii la lumina directă a soarelui, chiar și atunci când este frig afară.

Cea mai importantă sarcină a ochelarilor de soare este protejarea împotriva razelor UV. Pe tot parcursul anului, această radiație periculoasă este o amenințare invizibilă pentru vederea ta.

Sportivii care petrec mult timp în lumina soarelui trebuie, prin urmare, să se protejeze deosebit de bine de aceasta. Stresul cel mai extrem este cauzat de reflexia în zăpadă, deoarece lumina este reflectată deosebit de puternic de împrejurimile strălucitoare.

Prin urmare, ochelarii speciali fac întotdeauna parte din echipament. Când schiați sau faceți drumeții peste ghețari în munții înalți, aveți clar nevoie de o protecție solară maximă pentru ochi.

Același lucru este valabil și pentru pasionații de sporturi nautice care primesc refracții din toate direcțiile.

Există cinci niveluri de protecție pentru ochelarii de soare. Nivelul 0 este cea mai ușoară nuanță cu protecție împotriva luminii.

Mai înalt și întunecat nivel de protecție 4 absoarbe lumina aproape în întregime, ceea ce îi face nepotriviti pentru traficul rutier, dar tovarășul perfect pentru Alpi sau deșert. Cu nivelul de protecție 2, sunteți bine poziționat în latitudinile noastre într-o zi de vară în oraș.

În plus față de dimensiune, filtrul de culoare determină, de asemenea, dacă ochelarii de soare se potrivesc sportului tău. Ochelarii maro, gri și verde distorsionează cel mai puțin culoarea din jur și pot fi folosiți aproape peste tot.